Примери за планирања и подготовки по Математика за 1 одделение

Овде можете да најдете примери за тематско-процесни планирања и дневни сценарија по предметот МАТЕМАТИКА за 1 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

ТЕМА 3: тематско-процесно распределение

ТЕМА 4: тематско-процесно планирање

ТЕМА 5: тематско-процесно планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми


ДНЕВНИ СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

МАЈ/ЈУНИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In