Подготовки и планирања: Француски јазик за IV година

Преку линковите подолу можете да ги преземете годишните и тематските планирања, како и дневните оперативни планови, за предметот Француски јазик – втор јазик (продолжителен) за IV година средно образование.

Плановите се поддршка за наставата според учебникот AGENDA 4.

AGENDA 4 – Годишно планирање по француски јазик за IV година

AGENDA 4 – тематско планирање (1)

AGENDA 4 – тематско планирање (2)

AGENDA 4 – тематско планирање (3)

AGENDA 4 – тематско планирање (4)

AGENDA 4 – тематско планирање (5)

AGENDA 4 – тематско планирање (6)

AGENDA 4 – Оперативен план за наставен час – тема 1

AGENDA 4 – Оперативен план за наставен час – тема 2

AGENDA 4 – Оперативен план за наставен час – тема 3

AGENDA B1.2 – Оперативен план за наставен час – тема 4

AGENDA B1.2 – Оперативен план за наставен час – тема 5

AGENDA B1.2 – Оперативен план за наставен час – тема 6

AGENDA 4 – Оперативен план за наставен час – тема 4 АЛБ

Дополнителна и додатна АGENDA 4

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In