Примери за планирања и сценарија по Информатика и техничко образование за 4 одд

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ИНФОРМАТИКА И ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ за 4 одделение

Прочитај повеќе