Примери за планирања и сценарија по Информатика и техничко образование за 4 одд

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ИНФОРМАТИКА И ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ за 4 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ/ЈАНУАРИ/

ФЕВРУАРИ/МАРТ

АПРИЛ/МАЈ

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In