Примери за планирања и сценарија по Природни науки за 1 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ПРИРОДНИ НАУКИ за 1 одделени според новата наставна програма донесена 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

ТЕМА 5: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите предмети


ДНЕВНИ СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1: Човекот и човечкото тело

ТЕМА 2: Живи суштества

ТЕМА 3: Материјали

ТЕМА 4: Сили и движење

ТЕМА 5: Звук

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In