Примери за планирања и сценарија по Англиски јазик за 6 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот АНГЛИСКИ ЈАЗИК за 6 одделение според новата програма донесена во 2023 година.


Тематско планирање за тема 1

Тематски планирања за тема 2

Тематско планирање за тема 3

Тематско планирање за тема 4

Дневни сценарија за тема 1

Дневни сценарија за тема 2

Дневни сценарија за тема 3

Дневни сценарија за тема 4

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In

4   +   1   =