Примери за планирања и сценарија по Македонски јазик за 1 одделение

 

Овде можете да најдете примери од тематски планирања и дневни сценарија по предметот МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за 1 одделение според новата програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

Дневни сценарија

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

МАЈ

ЈУНИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In