Примери за планирања и подготовки по Македонски јазик за 2 одд

Овде можете да најдете примери за тематско-процесни планирања и дневни сценарија по предметот МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за 2 одделение според новата наставна програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

ТЕМА 3: тематско-процесно планирање

ТЕМА 4: тематско-процесно планирање

СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

Обработка на лектирата „Грдото пајче“

ДЕКЕМВРИ

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In