Примери за планирања и сценарија по Математика за 3 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот МАТЕМАТИКА за 3 одделение според новата наставна програма донесена во 2023 година


Планирања на наставата за тема 1

Планирање на наставата за тема 2

Планирање на наставата за тема 3

Планирање на наставата за тема 4

Планирање на наставата за тема 5

 

Дневни сценарија за септември

Дневни сценарија за октомври

Дневни сценарија за ноември

Дневни сценарија за декември

Дневни сценарија за јануари

Преполовување броеви

Дневни сценарија за февруари

Дневни сценарија за март

Дневни сценарија за април

Мрежи на 3Д-форми

Работен лист: Опишување 3Д-форми

Дневни сценарија за мај

Дневни сценарија за јуни

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In