Примери за планирања и сценарија по Ликовно образование за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ за 2 одделение според новата програма донесена 2022 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематко планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1: дневни сценарија

ТЕМА 2: дневни сценарија

ТЕМА 3: дневни сценарија

ТЕМА 4: дневни сценарија

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In