Примери за подготовки и планирања по музичко образование за 1 одделение

Овде можете да најдете примери за тематско-процесни планирања и дневни сценарија по предметот МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ за 1 одделение според новата програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

Дневни сценарија

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

 

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In