Примери за планирања и сценарија по Музичко образование за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ за 2 одделение според новата програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

МАЈ

ЈУНИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In