Примери за подготвки и планирања по Ликовно образование за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематско-процесни планирања и дневни сценарија по ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ за 2 одделение според новата програма донесена 2022 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

ТЕМА 3: тематко-процесно планирање

ТЕМА 4: тематско-процесно планирање

СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1: дневни сценарија

ТЕМА 2: дневни сценарија

ТЕМА 3: дневни сценарија

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In