Примери за планирања и подготовки по Музичко образование за 4 одд

Овде можете да најдете примери за тематско-процесни планирања и дневни сценарија по предметот МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ за 4 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In