Примери за планирања и сценарија по Општество за 1 одд

Овде можете да најдете примери за темастки планирања и дневни сценарија по предметот ОПШТЕТСВО за 1 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми


ДНЕВНИ СЦЕНАРИЈА

ТЕМА: Јас сум дете

ТЕМА: Јас сум ученик

ТЕМА: Мојот дом

ТЕМА: Местото во кое живеам

 

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In