Наставни листови по предметот Работа со компјутер и основи на програмирање за 3 одделение

Активности за реализација на наставната програма по предметот Работа со компјутери и основи на програмирањето за 3 одд.

Повеќе активности можете да најдете во вежбанката за овој предмет https://www.literatura.mk/BookDetails.aspx?Pr=13136


ТЕМА 6: СОВЛАДУВАЊЕ НА АЛГОРИТАМСКО РАЗМИСЛУВАЊЕ ПРЕКУ ИГРА

Алгоритамски игри 3.1

Алгоритамски игри 3.2

Алгоритамски игри 3.3

Алгоритамски игри 3.4

Алгоритамски игри 3.5

Алгоритамски игри 3.6

Алгоритамски игри 3.7

Алгоритамски игри 3.8

ТЕМА 8: КРЕИРАЊЕ НА ЕДНОСТАВНИ ПРОГРАМИ

Програмирање во Скреч Јуниор 3.1

Програмирање во Скреч Јуниор 3.2

Програмирање во Скреч Јуниор 3.3

Програмирање во Скреч Јуниор 3.4

Програмирање во Скреч Јуниор 3.5

Програмирање во Скреч Јуниор 3.6

Програмирање во Скреч Јуниор 3.7

Програмирање во Скреч Јуниор 3.8

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In