Примери за планирања и сценарија по Македонски јазик за 3 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за 3 одделение според новата програма донесена во 2023 година.


Планирање на наставата за тема 1

Планирање на наставата за тема 2

Планирање на наставата за тема 3

Планирање на наставата за тема 4

 

Дневни сценарија за септември

Работни листови за септември

Дневни сценарија за октомври

Работни листови за октомври

Дневни сценарија за ноември

Работен лист за ноември

Дневни сценарија за декември

Дневни сценарија за јануари

Дневни сценарија за февруари

Работен лист за песна „Кокиче“

Дневни сценарија за март

Работен лист за час бр.3 -Текст „Колку боли навредата“

Дневни сценарија за април

Дневни сценарија за мај

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In