Примери за планирања и подготовки по Математика за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематско-процесни планирања и дневни сценарија по предметот МАТЕМАТИКА за 5 одделение според новата наставна програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

ТЕМА 3: тематско-процесно планирање

ТЕМА 4: тематско-процесно планирање

ТЕМА 5: тематско-процесно планирање

ДНЕВНИ СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

ТЕСТ ЗА ТЕМА БРОЕВИ И БРОЕЊЕ

НОЕМВРИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In

1   +   2   =