Примери за планирања и сценарија по Математика за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот МАТЕМАТИКА за 5 одделение според новата наставна програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

ТЕМА 5: тематско планирање

ДНЕВНИ СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

ТЕСТ ЗА ТЕМА БРОЕВИ И БРОЕЊЕ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

Работен лист

МАЈ

Работен лист

ЈУНИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In