Примери за планирања и сценарија по Техничко образование и информатика за 6 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ И ИНФОРМАТИКА за 6 одделение според новата програма донесена во 2023 година.


Планирање за реализација на тема 1

Планирање за реализација на тема 2

Планирање за реализација на тема 3

Планирање за реализација на тема 4

Планирање за реализација на тема 5

Планирање за реализација на тема 6

Планирања за реализација на тема 7

Планирање за реализација на тема 8

Дневни сценарија за тема 1

Дневни сценарија за тема 2

Дневни сценарија за тема 3

Дневни сценарија за тема 4

Дневни сценарија за тема 5

Дневни сценарија за тема 6

Дневни сценарија за тема 7

Дневни сценарија за тема 8

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In

4   +   2   =