Примери за планирања и сценарија по Математика за 5 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот МАТЕМАТИКА за 5 одделение според новата наставна програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

ТЕМА 3: тематско-процесно планирање

ТЕМА 4: тематско-процесно планирање

ТЕМА 5: тематско-процесно планирање

СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1: дневни сценарија

ТЕМА 2: дневни сценарија

ТЕМА 3: дневни сценарија

ТЕМА 4: дневни сценарија

ТЕМА 5: дневни сценарија

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In