Примери за планирања и сценарија по Општество за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ОПШТЕСТВО  за 2 одделение според новата наставна програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1: дневни сценарија

ТЕМА 2: дневни сценарија

ТЕМА 3: дневни сценарија

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In

8   +   3   =