Примери за планирања и сценарија по Историја и општество за 4 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ИСТОРИЈА И ОПШТЕСТВО  за 4 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1: дневни сценарија

ТЕМА 2: Дневни сценарија

ТЕМА 3: Дневни сценарија

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In