Примери за планирања и сценарија по ФЗО за 5 одделение

ЈАОвде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ФЗО за 5 одделение според новата наставна програма донесена во 2022 година.


ТЕМА 1: тематско-процесно планирање

ТЕМА 2: тематско-процесно планирање

ТЕМА 3: тематско-процесно планирање

СЦЕНАРИЈА

ТЕМА 1

ТЕМА 2

ТЕМА 3, РАКОМЕТ: дневни сценарија

ТЕМА 3, КОШАРКА: дневни сценарија

ТЕМА 3, ОДБОЈКА: дневни сценарија

ТЕМА 3, ФУДБАЛ: дневни сценарија

TEMA 3, ГИМНАСТИКА: дневни сценарија

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In