Примери за планирања и сценарија по Македонски јазик за 6 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за 6 одделение според новата програма донесена во 2023 година.


Планирање на наставата за тема 1

Планирање на наставата за тема 2

Планирање на наставата за тема 3

Дневни сценарија за септември

Дневни сценарија за октомври

Дневни сценарија за ноември

Контролна задача за комуникација и фонетика

Дневни сценарија за декември

Контролна задача за именки

Мисловна мапа за придавки

Дневни сценарија за јануари

Дневни сценарија за февруари

Дневни сценарија за март

Дневни сценарија за април

Контролна задача за глаголи и заменки

Дневни сценарија за мај

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In