Примери за планирања и сценарија по ФЗО за 3 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ФЗО за 3 одделение според новата програма донесена во 2023 година.


Планирање на наставата за тема 1

Планирање на наставата за тема 2

Планирање на наставата за тема 3

Чек-листи за сите теми

Дневни сценарија за септември

Дневни сценарија за октомври

Дневни сценарија за ноември

Дневни сценарија за декември

Дневни сценарија за јануари

Дневни сценарија за февруари

Дневни сценарија за март

Дневни сценарија за април

Дневни сценарија за мај

Дневни сценарија за јуни

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In