Наставни листови по Природни науки

Овде можете да преземете наставни листови и тестови за проверка на знаењата по предметот Природни науки за 4 одделение според новата наставна програма донесена 2021 година.


Физичко-географски карактеристики на Земјата: тематски тест, дел 1

Физичко-географски карактеристики на Земјата: тематски тест, дел 2

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In