Исправка на грешки во Прирачникот по природни науки за 5 одд.

Исправка на грешки во
Прирачникот по природни науки за 5 одд.

 

„Со извинување објавуваме дека на стр. 49 и 54 од Прирачникот по природни науки за 5 одделение (за помош во учењето и подготовка за тестирања и натпревари) има грешки во сликите во однос на  насоката на движењето на планетата Земја околу Сонцето. Ве молиме сметајте ги за точни подолу дадените слики. Ви благодариме на разбирањето.“

 

стр. 49

стр. 54 

 

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In