Примери за планирања и сценарија по Природни науки за 4 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ПРИРОДНИ НАУКИ за 4 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: темaтско планирање

ТЕМА 3: тематско планирање

ТЕМА 4: тематско планирање

ТЕМА 5: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ

МАРТ

АПРИЛ

МАЈ/ЈУНИ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In