Логички загатки

На оваа страница можете да најдете активности со кои децата ќе ги развиваат:

  • когнитивните способности и вештини;
  • функционалните вештини, како планирање, користење техники и стратегии во решавањето на проблемските ситуации;
  • фината моторика, сензорните вештини и координацијата око-рака.

Пронајди ги предметите на сликата

Дополни и погледни одозгора

Идентични слики

Еден клуч-една куќа!

Која слика?

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In