Наставни листови по Историја и општество за 4 одделение

Овде можете да преземете наставни листови и тестови за проверка на знаењата по предметот Историја и општество за 4 одделение според новата наставна програма донесена 2021 година.


МОЕТО ОПКРУЖУВАЊЕ: тематски тест

СРЕДИНАТА ВО КОЈА ЖИВЕАМ: Тематски тест

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In