Музичко образование

На оваа страница ќе најдете активности и игри по музичко образование за деца од различни возрасти. Страницата постојано се надополнува.


Игра Меморија (8+ години)

Инструменти (6-8 години)

Инструменти (10+ години)

Кој инструмент свири? (8-10 години)

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In