Примери за планирања и сценарија по Општество за 3 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ОПШТЕСТВО за 3 одделение според новата програма донесена во 2023 година.


Планирање на наставата за тема 1

Планирање на наставата за тема 2

Планирање на наставата за тема 3

Дневни сценарија за тема 1

Дневни сценарија за тема 2

Дневни сценарија за тема 3

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In