Наставни листови: МАТЕМАТИКА 8

Примери за наставни листови по математика за 8 одделение. Подготвени во соработка со Здружението на математичари Охрид. Страницата постојано се надополнува. Повеќе задачи и тестови можете да најдете во Збирката задачи со тестови за 8 одделение и Работната тетратка за 8 одделение.

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In