Примери за планирања и сценарија по ФЗО за 2 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ за 2 одделение според новата програма донесена во 2022.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

СЦЕНАРИЈА

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ

ФЕВРУАРИ

MAРТ

АПРИЛ

МАЈ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In