Примери за планирања и сценарија по ФЗО за 1 одделение

Овде можете да најдете примери за тематски планирања и дневни сценарија по предметот ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ за 1 одделение според новата наставна програма донесена во 2021 година.


ТЕМА 1: тематско планирање

ТЕМА 2: тематско планирање

Чек листи за формативно оценување за сите теми

Дневни сценарија

СЕПТЕМВРИ

ОКТОМВРИ

НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ЈАНУАРИ/ФЕВРУАРИ

МАРТ/АПРИЛ

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In