„Читањето е супермоќ“ – алатки, стратегии и методи за поттикнување на читачките навики кај децата

Сублимирани идеи, методи, алатки и стратегии за поттикнување на читачките навики кај децата презентирани на предавањата во скопските oпштини во рамките на кампањата на издавачката куќа „Арс Ламина“ насловена како „Читањето е супермоќ“. Доколку некоја од нив ве инспирира да ја спроведете во пракса, споделете ја активноста со нас на електронската адреса obrazovanie@arslamina.com.

Читањето е супермоќ-стратегии за поттикнување на читачките навики кај децата

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In