ЛЕТЕН РАСПУСТ

Овде можете да најдете идеи и активности за да ги исполните долгите летни денови со забавно-едукативни игри, загатки, лавиринти, мистерии и што ли уште не.


Летни папучки

Исечи и залепи-Кловн

Исечи и залепи-Колаче

Исечи и залепи-Локомотива

Исечи и залепи-Лубеница

Исечи и залепи-Принц

Исечи и залепи-Принцеза

Исечи и залепи-Ракета

Исечи и залепи-Сладолед

Исечи и залепи-Желка

Исечи и залепи-Животни

Сложувалка-Собирање со 5

Сложувалка-Собирање со 7

Сложувалка-Одземање со 2

Сложувалка-Одземање со 8

Сложувалка-Одземање со 11

Сложувалка-Собирање и одземање

Пронајди на плажа

Пронајди колку има на плажата

Прочитај, пронајди на плажа и поврзи

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In

1   +   3   =