Математика

Овде можете да најдете интересни активности по математика за различни теми и возрасти. Страницата постојано се надополнува.

Сложувалка (4-7 години)

Лавиринт Дедо Мраз (5-7 години)

Велигденска симетрија (8-10 години)

Велигденско судоку (8-10 години)

Елка множење (10+ години)

Парни и непарни броеви за 1 одделение

Собирање и одземање за 1 одделение

Математичко-логички загатки за 1 одделение – Геометрија

Собирање и одземање за 2 одделение

Активности со дропки за 2 одделение

Математичко-логички загатки за 2 одделение – Геометрија

Аритмагони за 3 одделение

Математичко-логички загатки за 3 одделение – Геометрија

Аритмагони за 4 одделение

Математичко-логички загатки за 4 одделение – Геометрија

Аритмагони за 5 одделение

Математичко-логички загатки за 5 одделение – Геометрија

Аритмагони за 6 одделение

Математичко-логички загатки за 6 одделение – Геометрија

Аритмагони за 7 одделение

Математичко-логички загатки за 7 одделение – Геометрија

Аритмагони за 8 одделение

Математичко-логички загатки за 8 одделение – Геометрија

Аритмагони за 9 одделение

Математичко-логички загатки за 9 одделение – Геометрија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Содржината на оваа страница е достапна само за членовите.
Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да ја прегледате содржината.

Existing Users Log In