Posts tagged "7 одд"
РЕШЕНИЈА НА Збирка прашања и задачи  со тестови и активности БИОЛОГИЈА 7

РЕШЕНИЈА НА Збирка прашања и задачи со тестови и активности БИОЛОГИЈА 7

БИОЛОГИЈА 7 ЗБИРКА ПРАШАЊА И ЗАДАЧИ СО ТЕСТОВИ И АКТИВНОСТИ   ИСПРАВКА: стр 58 прашање бр. 23, текст под последна слика Tilia europea (брезаЛИПА)   Тема - 1 - Клетки и организми 1А: Карактеристики на живите организми   Тема - 1 - Клетки и организми 1Б: Растителни и животински клетки     Тема - 1...
Наставни листови по Биологија за 7 одделение

Наставни листови по Биологија за 7 одделение

На следните линкови можете да ги превземете наставните ливчиња за Биологија за 7 одделение.
Решенија на задачи од Збирка задачи со тестови по математика за 7 одделение

Решенија на задачи од Збирка задачи со тестови по математика за 7 одделение

Тука можете да најдете решенија и упатства за решавање на задачите од Математика 7, Збирка задачи со тестови. Страницата постојано се надополнува.
Планирања и подготовки по биологија за 7 одделение

Планирања и подготовки по биологија за 7 одделение

Планирања и подготовки по биологија за 7 одделение.
Наставни листови: МАТЕМАТИКА 7

Наставни листови: МАТЕМАТИКА 7

Примери за наставни листови по математика за 7 одделение. Подготвени во соработка со Здружението на математичари Охрид.

Предлог задачи и активности по математика за 7 одделение

Предлог задачи и активности по математика за 7 одделение
Дневни подготовки: Математика за 7 одд.

Дневни подготовки: Математика за 7 одд.

Примери за дневни подготовки по математика за 7 одделение. Подготвени во соработка со Здружението на математичари Охрид.
Среднорочно планирање по математика за 7 одделение

Среднорочно планирање по математика за 7 одделение

На следниот линк можете да го преземете документот за среднорочно планирање по математика за 7 одделение за учебната 2016/17 година