1 одделение
МАТ1 Работа со податоци и решавање проблеми

МАТ1 Работа со податоци и решавање проблеми

На следните линкови можете да ги преземете наставните листови за темата Работа со податоци и решавање проблеми за 1 одделение.
МАТ1 Број и решавање проблеми

МАТ1 Број и решавање проблеми

На следните линкови можете да ги преземете наставните листови за темата Број и решавање проблеми за 1 одделение.
Наставни ливчиња со собирање и одземање

Наставни ливчиња со собирање и одземање

Наставни ливчиња со собирање и одземање за 1 одделение. Преземи од линковите подолу.
Гладната гасеница

Гладната гасеница

Наставно ливче по математика    

Презентација 2Д и 3Д форми

Преземете презентација на 2Д и 3Д форми
Наставни ливчиња со домино

Наставни ливчиња со домино

Од линковите подолу преземете наставни ливчиња со домино

Бројни оски и бројни низи

Од линковите подолу преземете наставни ливчиња со бројни оски
Да направиме 10

Да направиме 10

Наставни ливчиња: Парови што прават 10 Преземете од линковите подолу